Friday, June 26, 2009

Cos cu flori

Din bucatelele de material ramase, am inceput sa fac flori si ca sa le folosesc, le-am pus intr-un cos, pe un tablou floral. La sfarsit am realizat ca ar fi trebuit sa fac cosul bej, pentru a avea un contrast cu fondul, dar era prea tarziu. De aceea am facut sub el acel covor multicolor, din bucatele mici de material lipite si apoi fixate cu cusaturi destul de dese, pentru a nu se desprinde.


Pentru ca am facut doar trei agatatoare pentru atarnat pe bucata de lemn ( pe care n-am apucat sa o vopsesc), trebuie sa bat doua cuie in perete. De aceea l-am fotografiat pe fotoliu si deasupra altui tablou.


Wednesday, June 10, 2009

M-am intors la masina de cusut

Din pacate am fost nevoita sa fac o pauza destul de mare, deoarece am fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a rezolva o problema mai veche, care se agravase foarte mult in ultima perioada. Dar am de gand sa recuperez timpul pierdut. M-am intors cu forte proaspete si dorinta fierbinte sa invat cat mai multe lucruri despre quilting. Acest lucru nu il pot face decat cu ajutorul celor care au experienta si care vor sa ma sustina cand fac lucruri frumoase si sa-mi spuna atunci cand gresesc.
Am inceput cu o gentuta tip saculet, dintr-un material cam pretentios ca si combinatie de culori. Snurul care inchide deschiderea gentii este dintr-un elastic putin mai rigid si ma intreb daca nu ar trebui sa-l inlocuiesc cu unul din satin.

Daca va amintiti de Pusy, pisicuta mea, acum puteti face cunostinta cu puisorii ei. Doi seamana cu tatal lor( motanul vecinului) si ceilati doi seamana cu mama lor. Au implinit o luna si acum deja exploreaza casa. Trebuie sa le gasesc stapani care sa-i iubeasca! Daca cumva stiti pe cineva care isi doreste o astfel de vietate va rog sa ma ajutati, pentru ca n-am de gand sa-i tin pe toti. Probabil ca voi pastra un motan negru!