Thursday, September 24, 2009

Sacosa inimioara

Am gasit pe un site, nu mai stiu exact care, o sacosa care se poate plia si transforma intr-o mica gentuta, sub forma de inimioara. Mi-a placut ideea si am incercat si eu. Iata rezultatul:



Wednesday, September 23, 2009

Un cadou din Australia ( A gift from Australia)

Astazi am primit un colet din Australia. O geanta foarte frumoasa, de la o persoana deosebita. Naomi Vela este cea care a facut aceasta geanta, pe care a oferit-o cu foarte multa dragoste. Daca o sa vizitati blogul ei http://beeshebags.blogspot.com/, o sa vedeti ca este foarte talentata.


Mi-a trimis si o carte postala, cu orasul in care locuieste si o scrisorica, pe care s-a chinuit sa o scrie in limba romana.

Multumesc, Naomi! Imi place foarte mult cadoul de la tine!
Thanks again, Naomi! I love your gift!

Tuesday, September 22, 2009

Geanta rosie

Rosu si negru, este o combinatie care imi place foarte mult. Geanta este foarte potrivita pentru studente, deoarece este destul de incapatoare. Isi pot cara fara grija cartile si caietele de care au nevoie la cursuri. Este captusita, are buzunare interioare si se inchide cu un nasture.

Saturday, September 5, 2009

Maria

Maria este nepoata fostei invatatoare a fiului meu. Are 8 ani si pe 8 septembrie este ziua ei. Rag quiltul este un cadou pentru ea. Am muncit mult astazi ca sa-l termin, pentru ca luni sa-l pot spala.