Wednesday, November 25, 2009

Cosulet si ornamente Craciun



Cosulet si cizmulita pentru darurile de Craciun si cateva ornamente pentru casa si pentru brad.

Wednesday, November 18, 2009

Cadou din Anglia

Sunt intr-adevar foarte norocoasa! Am mai primit un cadou, de data aceasta din Anglia, de la Trudi, care are un blog foarte interesant - http://trudi-quiltingprolifically.blogspot.com/. Intrati si acolo o sa gasiti niste quilturi superbe. Trudi este o mare specialista in quilting si va asigur ca aveti ce invata de la ea.
Pe langa tesaturile care erau initial, a adaugat inca 3 desene diferite, un cosulet superb si o punga cu bomboane. Andrei a dat atacul la bomboane. Am reusit sa salvez cateva si pot sa va spun ca sunt foarte bune. Iata ce am primit de la Trudi:






Multumesc Trudi pentru toate lucrurile minunate. Tesaturile sunt superbe, cosuletul foarte frumos si util, iar bomboanele sunt gustoase ( cred ca deja au fost, pentru ca se pare ca baietii mei le-au terminat).
Thanks Trudi, for the gift that you have sent! I hope, I can make beautiful things from them! I admire very much your work!
Regards,
Doina

Wednesday, November 11, 2009

Floarea soarelui

Floarea soarelui a vrut sa fie, dar abia dupa ce am terminat-o, am realizat ca trebuia sa-i fac petalele ascutite. Imi pare rau! Promit ca am sa fac altul, care sa respecte cat de cat realitatea.