Wednesday, November 25, 2009

Cosulet si ornamente CraciunCosulet si cizmulita pentru darurile de Craciun si cateva ornamente pentru casa si pentru brad.

Wednesday, November 18, 2009

Cadou din Anglia

Sunt intr-adevar foarte norocoasa! Am mai primit un cadou, de data aceasta din Anglia, de la Trudi, care are un blog foarte interesant - http://trudi-quiltingprolifically.blogspot.com/. Intrati si acolo o sa gasiti niste quilturi superbe. Trudi este o mare specialista in quilting si va asigur ca aveti ce invata de la ea.
Pe langa tesaturile care erau initial, a adaugat inca 3 desene diferite, un cosulet superb si o punga cu bomboane. Andrei a dat atacul la bomboane. Am reusit sa salvez cateva si pot sa va spun ca sunt foarte bune. Iata ce am primit de la Trudi:


Multumesc Trudi pentru toate lucrurile minunate. Tesaturile sunt superbe, cosuletul foarte frumos si util, iar bomboanele sunt gustoase ( cred ca deja au fost, pentru ca se pare ca baietii mei le-au terminat).
Thanks Trudi, for the gift that you have sent! I hope, I can make beautiful things from them! I admire very much your work!
Regards,
Doina

Wednesday, November 11, 2009

Floarea soarelui

Floarea soarelui a vrut sa fie, dar abia dupa ce am terminat-o, am realizat ca trebuia sa-i fac petalele ascutite. Imi pare rau! Promit ca am sa fac altul, care sa respecte cat de cat realitatea.