Tuesday, December 29, 2009

Papusa floare

Ieri am facut o papusica, sub forma de floare, pentru fetita vecinilor.



Wednesday, December 23, 2009

Zi/ noapte - vara/ iarna

Printre multe cosulete si ornamente, cadouri pentru cei dragi, am reusit sa fac si un peretar pentru copilasi. Este o antiteza intre noapte si zi, iarna si vara. Este prima incercare de acest fel. Promit ca data viitoare o sa iasa mai bine!


Craciun fericit tuturor!

Tuesday, December 22, 2009

Craciunita mea din Xmas game

Am primit si eu cadoul de la perechea mea din Xmas game. Craciunita care mi-a trimis niste lucruri minunate este Irina, o suceveanca care s-a stabilit in Bucuresti. Vara trecuta stabilisem sa ne intalnim, dar nu am mai reusit. Imi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa o cunosc personal! Ea are un blog foarte interesant, pe care il urmaresc de foarte multa vreme http://dulcecasa.blogspot.com/
Iata ce mi-a trimis:







Un fular tricotat, un superb ingeras crosetat( pe care l-am pus deja in pom), un suport de lumanare cu scena Nasterii Domnului, sare de baie, o cutiuta cu bomboane( fara zahar) si o felicitare.
Multumesc foarte mult Irina! Iti doresc si tie Sarbatori fericite alaturi de familia ta!

Am mai primit un pachetel de la Ewa, care face niste papusele crosetate deosebit de frumoase. Blogul ei este http://greenpixey.blogspot.com.

Este si ea la loc de onoare, in bradul nostru de Craciun.
Multumesc Ewa!

Cadoul meu pentru perechea din Xmas Game

Persoana pentru care a trebuit sa pregatesc eu un cadou este Gyongyi, mama Csillei. Ea nu are blog, deci trebuie sa va arat eu ce i-am trimis.





Este vorba de un cosulet si patru placemats, la care am adaugat un mic mileu si un sapunel, pe care nu le-am fotografiat.Cand Csilla va ajunge la mama ei, probabil ca va fotografia tot.






Wednesday, December 9, 2009

Diverse

Am reusit sa ma mobilizez, asa incat am terminat cateva cadouri pentru Craciun, inclusiv cel pentru schimbul organizat de Csilla, dar pe acesta nu il arat inca. Deci, am facut o cizmulita pentru cadouri:



Un cosulet albastru cu alb:


Si niste quilturi pentru masa:

Wednesday, December 2, 2009

Alte cosulete si un cadou de la Geta

Am facut doua cosulete dupa modelul celui primit de la Trudi. Sunt foarte potrivite pentru cadourile de Craciun. Avantajul este ca pot fi utilizate si bucatelele de material ramase de la alte quilturi.



Si o gentuta facuta din bucati multicolore.



Geta Grama are si pentru luna decembrie un cadou, pentru cei care doresc sa-i viziteze blogul http://cadouri-din-inima.blogspot.com/2009/12/december-quilt-giveaway.html