Monday, February 22, 2010

Portfarduri & giveaway from Lila Tueller

Am gasit un tutorial pentru aceste portfarduri. Mi-au placut si iata au aparut patru bucati. Vreau sa mai fac cateva, sa am ce oferi la targul de martisor de la Mall. Sunt foarte practice si usor de realizat.




Am gasit pe internet un giveaway cu un premiu deosebit de frumos. Este vorba despre un quilt pe nuante de galben si mov. Mi-as dori foarte mult sa-l castig! Daca va intereseaza il puteti gasi la adresa http://lilatuellerdesigns.blogspot.com/


Saturday, February 20, 2010

Peretar cu buzunare

Am completat setul pentru copii inceput anterior, cu un peretar cu buzunare pentru depozitat diferite lucruri: jucarii, carti, hainute mai mici etc. Acesta se mai poate fixa pe marginea patutului, deoarece cordoanele superioare se prind cu banda Velcro de spate si se pot depozita scutece pentru bebelusi.




Am mai crosetat un fular cu floricele mov. Am vazut la cineva ceva asemanator si mi-a placut foarte mult.


Friday, February 19, 2010

Cadou de la Mel

Am castigat trei rigle intr-un giveaway organizat de Mel - http://melsownplace.blogspot.com/. Astazi am primit coletul si surpriza a fost mare cand am vazut ca pe langa cele trei rigle, ea a pus si cateva bucati de material, niste nasturi si un suport pentru servetele de hartie.







Abia astept sa folosesc riglele! Sunt foarte incantata de cadoul primit! Toate sunt minunate si extrem de utile!
Multumesc foarte mult Mel! Thanks very much Mel!

Wednesday, February 17, 2010

Geanta sac

Am mai facut combinatia maro-galben-bej si mi-a placut cum a iesit. Am vrut sa o repet si asa a iesit aceasta geanta tip sac. Este foarte mare 36/40, are baza rotunda si se inchide cu cele doua cordoane lungi de 1m, prin tragere spre laterale.




Sunday, February 14, 2010

Agrafe cu flori

Am fost harnica in ultima perioada! Am facut si niste agrafe cu floricele, din resturi de material ramase de la alte produse. Incerc sa folosesc toate bucatile ramase, pentru ca imi este mila sa le arunc. Pe de alta parte, sper ca duminica viitoare va fi un targ handmade la Mall Suceava si vreau sa am ce oferi.


Saturday, February 13, 2010

Pelerine si multa zapada

Am facut doua pelerine pentru fetite, din niste materiale gen tricot pe care am aplicat niste flori crosetate.


Dupa gerurile cumplite suportate de noi de curand, am sperat ca iarna s-a dus. Visam gradina verde si pomii infloriti. Cand colo - cod galben de ninsori. Am zis ca nu poate sa fie ceva serios, dar se pare ca m-am inselat. Deabia acum s-a oprit putin ninsoarea, insa nu mai cred ca s-a oprit definitiv. Nu mai pot sa deschid nici poarta, deci suntem complet blocati.
Fotografiile sunt facute pe la ora 3PM, dar a nins pana la 10PM.




Friday, February 12, 2010

Paturica copii

Incerc sa fac un set complet pentru o camera de copii. Anul trecut am facut un peretar si acum am completat cu o paturica care are 104/102 cm. Dosul este din finet, pentru a fi cat mai calduroasa.





Vreau sa continui cu o fata de perna si cu o husa cu buzunare pentru patut.

Thursday, February 11, 2010

Caciulite

Dupa cum v-am spus, m-am apucat de crosetat. Este o indeletnicire foarte placuta! Stau seara in pat, in fata televizorului si dau din maini.
Pentru inceput, am facut niste caciulite pentru copilasi. Sunt la prima incercare, asa ca s-ar putea sa mai fie niste problemute, dar ma specializez.
- pentru bebe




- pentru 3-4 ani


- pentru adolescente

Friday, February 5, 2010

Set mov

Am completat setul pentru masa cu patru placemats si un cosulet pentru..... orice. Imi pare rau ca nu le-am calcat, dar sincer nu prea am mai avut chef sa fac ceva.



Am mai primit un premiu de la Sarah, ale carei creatii le gasiti la adresa http://rowenleaf.blogspot.com/. Este vorba de un fular foarte frumos, care este tricotat dintr-un fir extrem de moale, cu o culoare superba. Ii multumesc foarte mult, deoarece este un cadou deosebit!

Si in final va fac cunostinta cu Ica, catelusa mea favorita. Pe tatal ei il cheama Fanica, si pentru ca este copia lui fidela i-am spus Ica. Locul ei favorit este pe capota masinii, de unde poate sa vada tot ce se intampla pe strada.

- asa arata acum jumatate de an:


- si asa arata acum:

Wednesday, February 3, 2010

Diverse

Nu am mai postat de mult timp, dar in aceasta perioada nu am stat chiar degeaba. In primul rand, am dorit foarte mult sa crosetez, dar nu va pot arata nimic pentru ca nu am reusit sa finalizez ce am inceput. Pe langa aceasta indeletnicire, am reusit sa fac cateva lucrusoare.
Un cosulet, la care vreau sa mai adaug niste servete de masa:



O geanta din material de blug:


Un portofel pentru acte:

Adăugaţi o imagine
Si un portfard: