Wednesday, April 28, 2010

Gentute micute

De cateva luni bune astept sa vina vara. Se pare ca este foarte aproape! Deci, incepe ofensiva gentilor. Asa ca, am inceput cu mici gentute pentru fete. Am folosit material de blug, au marginile taiate ( ca la rag quilt), au aplicatii crosetate si un snur lung facut din panglici impletite.




Tuesday, April 20, 2010

Paturica albastra

Am gasit un material albastru, care mi-a placut foarte mult. Cand l-am vazut, m-am gandit imediat in ce ar trebui sa se transforme. Dar cand am ajuns acasa am realizat ca nu am toate materialele necesare pentru proiectul meu. Asa ca am schimbat pentru moment, dar mai am material pentru a duce la bun sfarsit ceea ce am gandit.
Asa ca am facut o paturica, cu mici tablouri cu animalute si am quiltuit ramele, dar numai pe portiunile simple.




Dosul l-am facut din finet.

Friday, April 16, 2010

Ursuletul RAG

In ultimul timp am facut foarte multe lucruri pentru copii. Am multe proiecte, dar sunt in asteptare pentru ca ori nu am materiale potrivite, ori sunt prea dificile si le tot aman.
Am facut acest peretar, care se poate folosi si in loc de covoras de joaca pentru camera copilului. Are lungimea de 90 cm si latimea de 70 cm. Este un rag quilt si tocmai din acest motiv i-am dat ursuletului numele de Rag.


Monday, April 12, 2010

Mapa desen si papusa

O mapa in care fetitele isi pot tine cartile de colorat, creioanele colorate si orice doresc sa foloseasca pentru desen. M-am inspirat din tutorialul Getei, dar am facut cateva mici modificari.





Deasemenea, am facut pentru prima oara o papusa. Pentru prima incercare cred ca a iesit destul de bine. Daca mai modific cate ceva la tipar, sigur urmatoarea o sa iasa si mai bine.


Tuesday, April 6, 2010

Saculeti pentru bijuterii

Mi-au placut foarte mult saculetii facuti de Teodora. Am incercat sa fac ceva asemanator, dar bineinteles ca cei facuti de ea sunt mult mai frumosi. La primul am omis sa pun un strat de vatelina si este putin instabil cand este gol.




La al doilea am pus vatelina si, dupa parerea mea, arata mult mai bine.