Wednesday, June 23, 2010

Ursuletii veseli

Inca o paturica! Este viu colorata, iar ursuletii sunt pusi pe sotii. Mi-au placut foarte mult aceste animalute vesele, care se joaca fericite in mijlocul naturii.




Si, bineinteles, inca o geanta.




Doina

Sunday, June 20, 2010

Papusa peretar

Tot copilasii sunt pe primul plan pentru mine. Aceasta papusica poate fi folosita ca un peretar, deoarece are panglici de fixare la caciula si maini si un buzunar mare in fata, pentru depozitare jucarii. Are o lungime de aproximativ 70cm si o culoare superba. Este un baietel iar numele lui este Fistic.





Si pentru ca a inceput sa-mi placa sa fac floricele pentru brose si coronite, iata un nou set!



Doina

Thursday, June 17, 2010

Cadou din Australia si diverse

Am primit din Australia, de la http://alltoileandnoreward.blogspot.com/, un colet cu cateva lucruri foarte dragute: o palarie pentru sotul meu, o sticla pentru apa si un peretar cu harta Australiei.


Ii multumesc foarte mult si apreciez efortul de a-l trimite de la o distanta atat de mare!
In ultimile zile m-am relaxat facand niste accesorii mici, sperand ca acestea se vor vinde mai repede decat cele cu valoare foarte mare. Din pacate trebuie sa ma gandesc si aspectul practic al acestei indeletniciri.
- doua coronite pentru par.



- mai multe agrafe


- cateva brose



- si caciulite din fir de bbc. sau garofita.



Doina

Sunday, June 13, 2010

Geanta plaja

O gentuta de plaja, cu dungi divers colorate si flori aplicate. Este foarte incapatoare si ideala pentru vacantele lungi. Asta pentru cei care isi permit o vacanta in acest an. Ceilalti o pot folosi pentru iesirile la iarba verde sau la strand.



Friday, June 11, 2010

Gentute dragute

Este vara, deci este vremea gentilor din panza pentru doamne, adolescente si chiar pentru fetite. Eu ma ocup in prezent de ultima categorie si am inceput un set de gentute in dungi, divers colorate. Au aproximativ 25/25 cm si rijulete la deschidere.






Trandafirii mei au inflorit. Sunt atat de frumosi incat nu am rezistat si am vrut sa-i vada toti cei care imi viziteaza blogul. Langa ei sunt doi, din cei patru caini din curte. Ica este cea mica, iar Codita cea mare ( numele este datorat coditei foarte scurte).






Va doresc tuturor spor la lucru, chiar daca este cumplit de cald!
Doina

Monday, June 7, 2010

Geanta

Am avut niste materiale, primite de Craciun, pe care nu am avut ocazia de a le folosi pana acum. M-am hotarat sa le transform in genti. Nu stiu cate vor iesi, dar prima este gata.



Friday, June 4, 2010

Table mats

O perdea lunga s-a transformat in una mai scurta si patru table mats. Asa si-a dorit proprietara acesteia. Iata ce a iesit!




Iar aceasta este iasomia din curte de la mine. Sunt foarte mandra de ea! Anul trecut a fost plantata si acum este plina de flori, iar parfumul este imbatator.

Wednesday, June 2, 2010

Craciun in iunie

Sunt foarte utile si frumoase servetele decorative din material textil. Asa ca am facut si voi mai face destule, pentru ca foarte multa lume le iubeste. De acesta data am folosit o combinatie de rosu si verde, care se potriveste foarte bine pentru o masa de Craciun.




Am facut niste brose din tesaturi viu colorate. De fapt am folosit combinatii de culori. A inceput sa-mi placa sa fac bijuterii!


Duminica am fost la finuta mea din Gura Humorului. Stiam ca nu pot ajunge pe 1 iunie de ziua copilului, asa ca am devansat cu doua zile aceasta sarbatoare. Pe langa dulciuri i-am dus o mapa de desen si o papusa. A fost super incantata de papusa si chiar i-a pus un nume. O cheama Mariana!