Thursday, July 29, 2010

Albinute multicolore

Sunt vesele si foarte atractive.Nu stiu daca chiar seamana cu niste albinute, dar eu asa le alint. Am inceput cu cea galbena si apoi le-am facut pe celelalte. Imi plac foarte mult si sper sa placa si copilasilor!







Doina

Thursday, July 22, 2010

Trei broscute

Bineinteles ca nu putea ramane o singura broscuta. I-am facut inca doua partenere, singura deosebire fiind marimea. Ultimele doua sunt putin mai mici si mult mai reusite decat prima.




Fasiile ramase le-am folosit pentru un cosulet.



Doina

Monday, July 19, 2010

Set pentru Bianca

Bianca se va naste in curand, iar parintii au dorit un set pentru camera ei. Setul contine o paturica, o pernita, doua organizatoare si trei pernite sub forma de broasca testoasa, iar ei au dorit o combinatie intre portocaliu si vernil si iata ce a iesit.









Doina

Thursday, July 8, 2010

Paturica si papucei

Rag quilturile au reprezentat lucrarile mele de inceput. Cu toate ca de fiecare data cand termin unul spun ca nu mai fac, pentru ca nu-mi place taiatul rezervelor, ma intorc la ele. De data aceasta am facut o paturica pentru copii, cu tablouri cu pisici, pe nuante de albastru si galben.




M-am jucat putin cu resturile de material si am reusit sa fac niste papucei pentru bebelusi.



Doina

Tuesday, July 6, 2010

Genti

Cred ca v-ati obisnuit cu marea productie de genti. Este iar targ la Mall si data trecuta s-au cerut foarte mult gentile. Asa ca am trecut la treaba. O geanta mare pentru doamne si doua mai mici pentru fete. Sunt facute din fasii de material ramase de la diverse produse. Am incercat sa folosesc fiecare bucatica de material.
- cele doua mici:



- cea mare:


Doina

Thursday, July 1, 2010

Geanta, miniquilt si altele

Imi plac foarte mult gentile! In aceasta perioada cred ca multa lume isi doreste o gentuta de vara, deschisa la culoare, cu floricele aplicate...exact ca cea facuta de mine.




Mi-au ramas niste bucati dintr-un rag quilt, le-am imbinat, am aplicat niste floricele si a rezultat un miniquilt. Nu stiu la ce se poate folosi, dar imi plac foarte mult culorile.



Si trei suporturi pentru ochelari.



Doina