Monday, August 17, 2009

Rucsac pentru fetite

L-am facut pentru o fetita, care trebuie sa mearga la gradinita. Este primul an si vrea sa fie cea mai eleganta dintre toate. Pentru ca nu am stiut ce lungime sa fac bretelele, le-am relizat din doua bucati, care se pot lega cu o fundita. Are un buzunar interior si se inchide cu scai.


Si catelusii, care au mai crescut putin.

12 comments:

  1. Buna Doina!Foarte frumos rucsacelul!Cum ai facut aplicatia?Prin brodare?
    Despre catelusi ce sa zic...sunt adorabili!!!Cel putin cel gri are o mocusoara!!!

    Ibratisari,

    I zi frumoasa,

    irina

    ReplyDelete
  2. Am vrut sa zic Imbratisari si O zi frumoasa!

    irina

    ReplyDelete
  3. Buna Irina!
    Materialul avea imprimat acest desen. In jurul acestuia era imprimata o dunga neagra, foarte fina. Eu nu am facut decat sa quiltuiesc manual, cu ata neagra, pe aceasta dunga. Daca tensionezi putin ata, din cauza vatelinei se ridica putin interiorul desenului.
    Cea gri este si favorita mea, dar din cauza ca este fetita vreau sa o dau si-l voi pastra doar pe cel alb.
    Multumesc pentru incurajare!
    Doina

    ReplyDelete
  4. Ce frumos rucsacel! Bravo,Doina! Sa ne spui reactia fetitei! Sau l-a primit deja?!Sigur va fi incantata!

    ReplyDelete
  5. Multumesc Ela!
    Rucsacelul il va primi pe 8 septembrie, deoarece o cheama Maria. Pana atunci mai am de asteptat. Oricum, mama ei a fost incantata!

    ReplyDelete
  6. Ce idee buna ai avut cu bretelele! Eu intotdeauna sunt in incurcatura cand trebuie sa le fac, nu stiu lungimea! Frumoasa tare gentuta! Elena

    ReplyDelete
  7. Multumesc Elena!
    Cand esti pus in incurcatura, trebuie sa gasesti o solutie ca sa o depasesti!
    O zi frumoasa,
    Doina

    ReplyDelete
  8. Rucsacul este perfect si atit de gratios pentru o micuta domnisoara ! Iar catelusa gri este fantastica!!!are o privire de te topesti!!! sa stii ca femelele apara mai bine proprietatea , sunt mai "harnice"...iar daca o castrezi din timp, nu mai ai deloc probleme nici cu ea nici cu "gasca" de prin vecini ;)!

    ReplyDelete
  9. Teodora, iti multumesc pentru incurajare! Cat despre catelusa, ai dreptate ca-i frumusica foc, dar nu mai am nici loc, nici timp pentru atatia caini si pisici. Cand ne-am mutat am venit cu o catelusa, mama puisorilor. Am mai adoptat o pisica, pe care am gasit-o intr-o seara in fata garajului. Amandoua au facut, in primavara asta, cate patru pui. Pisica am reusit sa o castram, dar tot am ramas cu trei motani. Am reusit sa dam doi catelusi, dar mai avem doi. Vrem sa pastram unul, pentru ca sigur este ultima serie, dar fiul meu il vrea pe cel alb. Si cainii si motanii stau in garaj. Plus ca mai avem doi caini mari in curte, unul l-am gasit cu labuta rupta, l-am ingrijit si n-am mai scapat de el, si celalalt umbla pe la toti, dar mananca la noi. Asa ca situatia nu este chiar roz.

    ReplyDelete
  10. what an adorable bag Doina! the lucky little girl will be SO proud at school ;o) your sweet dogs are indeed growing fast! hugs nettie x

    ReplyDelete
  11. This is really cute, well done :)

    ReplyDelete
  12. Doina, thankyou for your comments! Otto is 3 years old now ;o) nettie x

    ReplyDelete