Wednesday, November 18, 2009

Cadou din Anglia

Sunt intr-adevar foarte norocoasa! Am mai primit un cadou, de data aceasta din Anglia, de la Trudi, care are un blog foarte interesant - http://trudi-quiltingprolifically.blogspot.com/. Intrati si acolo o sa gasiti niste quilturi superbe. Trudi este o mare specialista in quilting si va asigur ca aveti ce invata de la ea.
Pe langa tesaturile care erau initial, a adaugat inca 3 desene diferite, un cosulet superb si o punga cu bomboane. Andrei a dat atacul la bomboane. Am reusit sa salvez cateva si pot sa va spun ca sunt foarte bune. Iata ce am primit de la Trudi:


Multumesc Trudi pentru toate lucrurile minunate. Tesaturile sunt superbe, cosuletul foarte frumos si util, iar bomboanele sunt gustoase ( cred ca deja au fost, pentru ca se pare ca baietii mei le-au terminat).
Thanks Trudi, for the gift that you have sent! I hope, I can make beautiful things from them! I admire very much your work!
Regards,
Doina

4 comments:

 1. I'm so pleased they have arrived! Those Maltesers are far too more-ish! Enjoy!

  ReplyDelete
 2. Buna,Doina!

  Chiar ca esti norocoasa!Ai primit niste tesaturi extraordinare si sunt convinsa ca vei realiza ceva frumos,ca de obicei!

  Imbratisari,

  Irina

  ReplyDelete
 3. Doina, mult noroc in continuare! Sunt curioasa ce vei realiza, cum te va inspira un gest minunat!O zi frumoasa!

  ReplyDelete