Thursday, January 14, 2010

Rucsac copii

Un rucsac sub forma de casa. Este de dimensiuni mici si poate fi folosit de copilasi pentru gradinita. Inchidere cu banda Velcro si bretelele de lungime reglabila.




Am facut si o bratara din catifea, cu aplicatii din bbc. Nu a iesit prea bine festonul de pe margine, dar daca data viitoare voi regla mai bine masina, poate ca urmatoarea va iesi mai bine.


4 comments:

  1. Buna,Doina!

    Sunt foarte frumoase creatiile tale!Si geanta ,dar si bratara sunt dragute si originale!

    O zi frumoasa,

    Irina

    ReplyDelete
  2. Ti-am spus ca esti foarte inventiva!!! Super ideearucsac sub forma de casa!

    ReplyDelete
  3. Ingenios rucsacul ! o idee tare simpatica cu casuta...
    iar bratara arata tare bine ca si compozitie, dar iti dau un sfat : desfa festonul ( pentru ca e pacat sa o lasi asa valurita ) si lipeste primul strat de catifea pe vliesofix ( daca nu ai vliesofix poti pune linistita un carton subtire pe care il lipesti temporar ori cu spray ori cu lipici scolar) apoi asezi captuseala la locul ei pe partea cealalta a cartonului ( il ascunzi astfel la mijloc) si cosi intii de toate in linie dreapta (!!) chenarul la citiva mm de margine si de-abia pe urma festonezi cu pas marunt. Ai sa vezi ce bine va "sta" bratara ta daca are un strat solid la mijloc. Si repet : compozitia este foarte frumoasa, e pacat sa nu aiba un final fericit.
    Ahhh...mi-ai facut pofta de creat bratari acum ;)...

    ReplyDelete