Saturday, July 25, 2009

S-a terminat vacanta

In fiecare an asteptam cu nerabdare concediul. Este singura perioada in care suntem toti trei, de dimineata pana seara, impreuna. Profitam cat putem de prezenta fiului nostru, deoarece deja a intrat la liceu si nu stim cat timp o sa-si mai petreaca vacanta cu noi. De obicei, timp de doua saptamani, colindam tara in lung si in lat, fara a avea un traseu prestabilit. Niciodata nu reusim sa ajungem in toate locurile pe care am dori sa le vizitam.
Iata cateva fotografii din locurile vizitate:




Cheile Bicazului- este interesant să mergi cu maşina printre stânci, care sunt doar la o aruncătură de băţ de geamul prin care le priveşti.

Lacul Bicaz vazut de pe balconul pensiunii.


Biserica Neagra- Brasov.

Lacul Sf. Ana- este singurul lac din Europa Centrala asezat intr-un crater vulcanic care s-a pastrat intact.

Salina Praid- salina are 1250 m lungime, cu mai multe incaperi de pana la 20 m inaltime. Aerajul in subteran este natural.

Sighisoara- complex medieval de valoare europeana, Sighisoara este printre putinele orase-cetate locuite din Europa.


9 comments:

  1. Ati ajuns in locuri foarte frumoase!
    Sanda

    ReplyDelete
  2. Buna Doina!Fotografiile sunt foarte frumoase ,iar locurile sunt absolut minunate...Trebuie sa-ti spun ca saptamana trecuta am pasit si eu pe taramul acela de vis(Cheile Bicazului si Lacul Rosu).Voi realiza si eu o postare cu acest subiect pentru ca locurile m-au tulburat de-a dreptul prin frumusetea lor...

    Imbratisari,

    irina

    ReplyDelete
  3. Ce locuri frumoase ati vizitat! Si ati scapat si de canicula, nu?

    ReplyDelete
  4. Nu prea am scapat de canicula. Cele doua zile cu temperaturile cele mai mari le-am prins acasa. Dar la Suceava nu am avut temperaturi extrem de mari, asa ca am suportat destul de bine.

    ReplyDelete
  5. Hace dos años estuve de vacaciones conociendo vuestro país. Sighisoara, Moldavia, Bucarest, Suceava,.... también las fotos que has puesto del Lago. ¡teneis un país impresionante!!!
    Me ha gustado volver a recordarlo a través de tu blog.
    Bss

    ReplyDelete
  6. Hola, vinimos a conocer tu blog, tienes un sitio muy bonito. No pudimos hacernos seguidoras porque no nos permite blogger, pero volveremos para ver si se soluciono el problema.
    Saludos desde Uruguay.
    http://manualidadesbeatriz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ati facut un circuit foarte frumos. Vreau sa vad si poze cu personaje:) Pate faci un album Picasa.

    ReplyDelete
  8. Daniela, intr-adevar a fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine impreuna. Cat despre fotografii cu personaje, sunt mai greu de postat, deoarece majoritatea sunt facute cu Andrei si el nu prea vrea sa apara pe blog. Album Picasa as vrea sa fac dar nu prea stiu cum.

    ReplyDelete